VI HAR BRUG FOR DIG - BLIV FRIVILLIG

Vi arbejder hver dag hårdt for hele tiden at skabe mulighed for en bedre integration, det gør vi igennem oplysning om forståelse af kulturforskelle, samt ved at styrke sameksistensen mellem dansker og nydanskere. 


Vi beder dig om din tid og din erfaring, da vi af erfaring ved at en stabil og lærerig relation er en aktiv mulighed for at være med til at skabe udvikling hos en nydansker. 


I vores møder vi nydanskere med meget forskellige baggrund, ens for dem alle er at de har motivationen til at komme videre med sin nye tilværelse i Danmark. Det er mennesker som har personlige ønsker og mål, som de ønsker at opnå med støtte fra dig. 


Derfor ser vi frivilligheden som et vigtigt redskab til at møde flere mennesker i øjenhøjde. Det ligeværdige møde mellem to mennesker er unikt og noget særligt, de frivillige kan. Fællesskabet med andre frivillige opleves af mange også som en stor gave. 


Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om vores arbejde og hvordan du kan være aktiv i vores forening og derved hjælpe nydanskere i Esbjerg og Varde Kommune.

LIGE NU MANGLER VI FRIVILLIGE SOM: