MENTORNETVÆRK I ESBJERG/VARDE

 VORES OPLEVELSE AF EN SUCCES MED DIN DELTAGELSE

Til trods for, at vejret var regnfuldt og meget, meget blæsende (næste år husker vi sandsække og sten), så mødte I alligevel talstærkt op og gjorde dagen til en fantastisk god oplevelse for os i Mentornetværk i Esbjerg/Vardes bod.


I tog også rigtigt godt imod os, når vi vandrede rundt i vores nye t-shirts og agerede "levende reklamesøjler".


Turene rundt på pladsen med de påførte skilte gav rig mulighed for at komme i kontakt med besøgende, og dem, som havde interesse for vores hjælp til nydanskere, udfyldte en talon med kontaktoplysninger.


Vi nød meget dagen med jer og kommende mentorer og mentees, som kiggede forbi. Nu vil vi bruge de næste par dage på at tage kontakt til de 13 nye mentorer, 9 mentees og 1 frivillig, der tilmeldte sig hos os i boden i lørdags.

Nogle af jer var med i konkurrencen om at gætte på, hvor mange orange bolde, der var i vores fine, nye cylinderrør. 
Hver bold repræsenterede et mentorpar (det vil sige en mentor matchet med en nydansker), og det korrekte svar var, at vi har hele 81 mentorpar i øjeblikket!
Imponerende, ikke?


Vores verdenskort blev også flittigt brugt af mange i løbet af dagen, og ser I godt efter på billedet, viser nålene, at 21 forskellige nationaliteter lagde vejen forbi.


Der var god dialog og latter hele dagen, utroligt glade mennesker, dejlig musik og danseshow.
Alt i alt må det siges at have været en succesfuld dag.


Nåede du ikke at tilmelde dig som mentee, mentor eller frivillig, så kan du kontakte os på info@mentoresbjerg.dk eller på mobil 21 49 74 59.

Mange tak fra os, vi glæder os allerede til næste år.