VIL DU HAVE EN MENTOR?


BLIV BEDRE TIL DANSK • LÆR OM KULTUR OG TRADITIONER  • FÅ NYT NETVÆRK


PT. OPRETTES DER KUN MENTORSKABER I VARDE KOMMUNE


HVAD VIL DET SIGE AT HAVE EN MENTOR?

En mentor er en som kan hjælpe dig med alt det som du finder interessant, men også nødvendigt for at blive bedst integreret i Danmark.


Måske du kunne tænke dig en du kunne tale dansk med, og en som kunne hjælpe dig med at blive bedre til at læse.

Måske du gerne vil lære mere om hvordan vi danskere holder fast i vores kultur og traditioner. Og måske du gerne vil opleve hvordan vi afholder vores kulturelle fester.


Det kan også være at du vil ud, i fællesskab med en dansker og opleve hvilke tilbud der er i bylivet. En tur på bibliotektet, museet, eller en cykeltur rundt i den grønne natur i nærheden af Esbjerg og Varde. Eller endda en tur til Fanø.

En mentor kan også støtte dig i at at få struktur på dine muligheder, udfordringer der kan være når man kommer til et fremmed land.


I Mentornetværk i Esbjerg/Varde lægger vi rigtig stor vægt på at finde det helt rigtig match til dig. Derfor vil vi, hvis du er interessert invitere dig til en samtale hvor vi spørger om mange ting.


Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.mentoresbjerg.dk, eller på vores facebookside. Du er også velkommen til at kontakt os lige her og nu, vi er klar til at fortælle dig meget mere om vores mentee-mentor-ordning


Du kan kontakte os på 21 49 74 59, eller du kan udfylde formularen til  med din kontaktoplysninger, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

 
 
 
 
 

KONTAKT OS HER