VORES MANGE FORSKELLIGE TILBUD

SPROGCAFÉ

Sprogcafeen er et gratis tilbud til alle nydanskere over 16 år, bosiddende i Esbjerg og Varde kommune som ønsker at bliver bedre til dansk.


Du kan læse mere her om hvornår og hvor vi afholder sprogcafé

DEBATCAFÉ

MODERSMÅLSUNDERVISNING

FÆLLES AKTIVITETER

Debatcafeen er et tilbud til nydanskere om at styrke deres kompetencer, viden, samt muligheder for aktiv inddragelse i demokratiske processer, og for at få en forståelse for, hvordan man via aktivdeltagelse i demokratiske processer kan være med til at ændre samfundets struktur og tilbud.


Du kan læse mere her om hvornår og hvor vi afholder debatcafé

Modersmålsundervisning er et gratis tilbud for flersprogede børn og unge i alderen 6-14 år. Undersøgelser viser at man derigennem styrker barnets eller den unges sproglige, kulturelle og sociale kompetencer for at styrke indlæringen i folkeskolen, og at sandsynligheden for at en ungdomsuddannelse øges.


Læs mere om modersmålsundervisningen i Varde her

I vores aktivitetskalender vil du kunne finde informationer om alle vores mange forskellige tilbud. For at gøre det nemmere for dig, er aktiviteterne farvelagte så de forskellige aktiviter ses tydeligt.


Vi håber at du vil tage rigtig godt imod den. Vi vil også anbefale dig at kigge på den jævnligt, da der kan være tilføjelser af nye spændende arrangementer og aktiviteter


Du kan her læse mere om vores kommende fælles arrangementer