VI MANGLER DIG FORDI...

…en del unge med etnisk minoritetsbaggrund går ud af skolen med begrænsede faglige færdigheder, og en del af dem bliver voksne uden at have gennemført en ungdomsuddannelse.

Det skyldes en kombination af udfordringer f.eks. med struktur i hverdagen, et negativt selvbillede, koncentrationsbesvær, manglende netværk der kan støtte med hjælp til lektier, og sproglige og faglige barrierer.

HVAD ER UNGE HÅND I HÅND?

Unge Hånd i Hånd er et projekt, hvor du gennem et frivilligt mentorforløb er med til at støtte og vejlede en ung med etnisk minoritetsbaggrund (din mentee). Dit bidrag er med til at hjælpe en anden ung, så han eller hun får nemmere ved at navigere og følge sine planer for fremtiden. Du hjælper også socialt ved at række hånden ud og vise, du ser og anerkender din mentee.

HVEM ER DU?

Du er ung og under 30 år, og du er i gang med, eller også har du gennemført en videregående uddannelse. Derudover har du selvfølgelig overskud til at støtte og vejlede en ung mellem 16-20 år med etnisk minoritetsbaggrund 2 timer om måneden cirka.


HVORDAN KOMMER DU IGANG?

Vi arrangerer et seminar, som vil forberede dig på dit samarbejde med unge med særlige udfordringer. Derefter matches du med en mentee, som passer til dig.


ER DU INTERESSERET?

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag for at høre mere eller aftal et møde, hvor vi kan fortælle meget mere om forløbet.