Vil du være med i frontlinien når vores nye database går i luften i vores sekretariat? Vi kan tilbyde dig en opgave der helt sikkert vil udvikle dine faglige kompetencer og også dine kommunikative evner i dit samarbejdet med vores IT-ansvarlig.


Mentornetværk i Esbjerg/Varde er i en rivende vækst, og derfor søger vi nu en dygtig og erfaren frivillig IT-medarbejder som kan hjælpe os med at komme i mål med en ny administrationsdatabase. Udviklingen er i gang, og der ligger allerede et design for en generel datastruktur, men vi mangler din viden om Microsoft Access på superbruger- eller ekspertniveau, for at kunne færdiggøre den.

Du skal kunne kode i VBA for Access, samt programmere Access makroer. For at resultatet bliver optimalt for kommende brugere, er udgangspunktet Access’ egen brugergrænseflade, så du har mulighed for at komme med dine egne, kreative input til at forbedre ydelse og brugeroplevelse.


Vi er en lokal, frivillig forening, som matcher internationale tilflyttere med frivillige mentorer. Foreningens formål er at skabe gode muligheder for integration, inklusion og kulturel mangfoldighed i Esbjerg og Varde. Det gør vi blandt andet igennem vores mentorordning, hvor vi matcher nydanskere med frivillige mentorer, som er solidt forankret i det danske samfund. Derudover afholder vi sociale arrangementer for alle med interesse for foreningens arbejde, debatcafeer i begge byer, workshops og kurser, som alle er med til at inkludere nydanskere i det danske samfunds muligheder for indflydelse og aktiv deltagelse. Alle kan uanset nationalitet være aktive i foreningen, hvis de blot er over 16 år.

ER DU SKARP INDEN FOR DATABASEUDVIKLING

VI TILBYDER: 

Vi tilbyder dig et rigtigt spændende projekt, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling. Der er mulighed for både sparring og et selvstændigt arbejdsområde. Du er selv med til at definere dine opgaver. Du har mulighed for at arbejde på vores adresse, men kan også arbejde hjemmefra.

Kunne du tænke dig at få en professionel opgave på CV’et er muligheden her.

SÅDAN BLIVER DU FRIVILLIG

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.mentoresbjerg.dk, eller på vores facebookside. Du er også velkommen til at kontakt os lige her og nu, vi er klar til at fortælle dig meget mere om vores mentee-mentor-ordning


Du kan kontakte os på 21 49 74 59, eller du kan udfylde nedenstående med din kontaktoplysninger, så kontakter vi dig inden for to hverdage.